Sunday, April 17, 2011

Aku Tak Pandai Benda Ni

-.-"

Kalau korang memang rajin baca blog aku, korang akan perasan yang aku tak update semalam. Kenapa? Kenapa? Tengoklah blog ini yang semakin hodoh. -.-". Aku dah fed-up pikir bagaimana cara untuk mencantikkan lagi blog ini. Semalam ada la sekali tu aku cakap, "Wah, cantik jugak blog aku" (sesi perasan sekejap bermula) tapi lepas ada kawan aku cakap, "Macam perempuanlah, ewww, ewww", aku pun tukar jadi macamni.

Urgghh.

Danla header aku macam **** (censored di situ ya? :P). Aku tak reti la bab-bab design cun-cun melecun tu. Cemburu cheq tengok blog depa hat cun-cun gila babss. Blog kita gak yang hodohtahapcipan. *Maaf, bila fed-up memang bahasa menjadi kasar, kena guna sandpaper lepasni, HAHA

Well, siapa yang baca ni, tolong la komen-komen bagi feedback tetang layout blog ni. Bagi cadangan boleh? Kalau sudi, terima kasihlah. Kalau tak, kedekutnyeeewww. *Sesi menggedik bermula

Habaq la, camna hampa nak bagi blog cek ni cun melecun. Mai mai mai. Habaq mai kat cheq. Cheq janji tak gigit. Awww. XD

*Cheq berkenan la kat gambaq ni

Like la. Like la. :P

16 comments:

Aqila Safuan said...

lawa je bg.
tapi saya tak boleh komen pnjg2.
sebb blog eden buruk .
wakakaka.
minta ajar lah pada yg pakar.

Arif Azmi said...

Yeke? *Kembang sebentar
Eh? Okay pe ur blog?
Baik! :D

Macamkupasoren.blogspot.com said...

yeah, simple je sudah :D

cik riffa :) said...

jujur,mmg ada gaya blog prempuan.
aww ;D

Arif Azmi said...

kupas oren: huyeah! ^^,

Arif Azmi said...

cik riffa : eceh.. bluerkk.. XD

Cheah said...

simple jee. kalau background sume putih nice je arif. lelaki blink blink sangat pelik kot :)

p/s : farah yang cakap kan ? HAHA

Arif Azmi said...

yeke? ^^,.. Thanks.. Yeah.. HAHA.. kantoi.. :P

Imran Yazid said...

ni dah lawa dah ni. simple gini r bagus, xyah tunggu loading lame2 kan?

Arif Azmi said...

Haah.. ^^,.. Thanks for the feedback..

sireclipse said...

cantik tu subjectif bro.. kengkadang kite xtau blog kita cantik dimata org, tapi buruk pada pandangan sendiri.. then bile kita rasa cantik, org lain pulak rasa sebaliknya... hehehe..

Arif Azmi said...

betul tu bro.. ;).. tp tu la kena tanya pendapat.. at least boleh tgk mutual understandings based on perceptions of beauty.. mesti ada overlap jugak kadang2 kan? :).. thanks for the opinion though..

farah syahidah said...

cmnih okay da la arif.. nty blink2 sgt, girlish plak.. :)

Arif Azmi said...

eh? thanks.. ^^,.. betul3..

Izyan Masri said...

EYH ARIF,CANTIK JELAH BELOG BARU NI.NAMPAK LAGI COOLLLLLLLL :D

Arif Azmi said...

Yan: Ye eh? ^^,.. Thanks..