Monday, April 11, 2011

Keputusan Semester 2

Aku tak dapat berkata-kata. Aku gagal mencapai sasaran. Aku akan berusaha lebih untuk semester depan. Tetapi aku masih bersyukur. Alhamdulillah. Tidak aku perlu mengulangi mana-mana subjek pada semester depan.

Kalau ingin lihat dengan paparan lebih besar sila klik.

GPA 3.87
CGPA 3.77

Aku rasa bolehlah. Taklah teruk sangat bukan?

20 comments:

e'ka zulaikha said...

wow! congrats arif! :)

teslians kena struggle 8 subjek tau..hahaha

Arif Azmi said...

Thanks e'ka.. :)..

HAHA.. yeah.. i can't imagine that.. XD

ariff said...

tahniah arif!lahamdulillah.mengekalkan keunggulan!hehe.sem 3 kena ajar aku!hehe. :) tahniah kepada arif daripada ariff. :)

Arif Azmi said...

thanks arif.. ^^,.. InsyaAllah.. Thanks again..

~nsar~ said...

tahniah.. bersyukur la... sem depan cuba lagik.. kasik 4.00..

Arif Azmi said...

Thanks.. :).. Itulah sasaran.. ^^,

Cik T-pah said...

Tahniah :)

Sila belajar sungguh2 lagi ok ^_^

Arif Azmi said...

Thanks!! ^^,.. Yes! Saya akan cuba lagi semester depan..

mukmin said...

you are soo damn~!! Congrat Arep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fauzie Jasmani said...

Singgah sini..salam kenal..i follow..

Congrats!

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

riza said...

hai...datang jalan² kat sini dari blog BA... :)

Arif Azmi said...

Mukmin: Thanks bro.. ^^,
Fauzi: Thanks.. :D
Riza: Thanks jalan2 sini.. ^^,

orked ecstasy said...

congrats! u'd done ur best!

Arif Azmi said...

Thanks!! :D

Aqila Safuan said...

wow. rasanya ayat ' tak perlu mengulangi' itu memang jauh dari panggang nak dikaitkan dgn result kamu. congrats!

Arif Azmi said...

:).. Thanks!! :D..

Izyan Masri said...

OKAYLAH TU.NEXT SEM 4 FLAT TERUS :D

Arif Azmi said...

Thanks.. :).. InsyaAllah..

cik rama-rama said...

kdg2 x blh juga yakin 100% kita akan sukcess lagi pd msa hdapan dgn kejayaan kita skunx...sikap berwaspada tu perlu..sbb akn buat kiter berusaha lebih lebih lebih lg dri yg sblumnye.. :)
sem dpan 4 flat lar tu... ^,^

Arif Azmi said...

^^,.. Thanks sangat2 sbb nasihat tu.. InsyaAllah..