Saturday, April 9, 2011

PENCARIAN BLOGGER LAMA DAN BARU


Teringin jugak dipromote. Harap-harap dapatlah follower baru dari segmen ini. IsyaAllah. ^^,
Ingin ikuti segmen ini? Tekan sini.
Syarat-syaratnya dari Yuyue:

"Terasa nk wat segman pulak..kali nieyh nk wat segman "PENCARIAN BLOGGER LAMA DAN BARU"..senang jer nk join segman nieyh

1-Follow blog yuyue yg simple mimple nieyh..xmo pown xper..xder sebarang paksaan..bukan per..t senang korang nk tgok ape yg yuyue update kan??..ehehe :)

2-Letak header blog yuyue kat entry korang and linkkan ke blog yuyue/entry yuyue nieyh

3-Tulis ler entry sal segman nieyh..simple jer..nk copy syarat2 nieyh pown xper..okeyh??xpayah nk susah payah..aik??..ehehe

4-Korang HARUS letak "saya blogger BARU/LAMA" selepas entry..supaya yuyue leyh asing2kan korang..nak letak lam bloglist yuyue..AND lau leyh letak ler sekali da bape ramai FOLLOWER korang..ehehe

5-Tag beberapa orang untuk join segman nieyh..lau leyh biar dyeorang tau lar yer..

6-Haaa..yg nieyh HARUS buat bila dah siap wat entry tuh,tinggalkan link url korang kat entry nieyh oke :)..lau korang xkomen and xtinggalkan url..cmner yuyue nk tahu kan2??bukan kat chatbox yerp..p kat enry nieyh :)

tu ajer haa...tarikh luput???ngaaaa...2 hari jer...xlame pown..ehehe..sape2 yg join yuyue akan promote blog2 korang kat blogger terkenal..contohnyer??..
 ***BEN ASHAARI,ANIS ZULAIKHA,JEJARI RUNCING,and yg sewaktu dengannye :)--> yuyue akan cuba tinggalkan link2 korang kat entry dyeorang..kat sane ramai blogger2 hebat suke komen2 kat ctu..so yuyue akan paste url korang kat ctu..lau dyeorang der mase,dyeorang akan follow korang..wokyh??...and yuyue akan salu promote blog korang kat FB..kat blogger fans page..kat group blogger2..insyaALLAHfollower korang akan bertambah dari mase ke semasa,coz yuyue akan salu promote blog korang time der mase terluang :)

p/s : yuyue akan promote sape2 yg join sahaja..tanda terima kasih coz join segman yuyue..xramai pown xper..walaupown hanya SEORANG yg join,yuyue akan promote blog dye SAHAJA.. :D"

Tag:


Saya blogger baru yang mempunyai 123 followers.. :)

2 comments:

cik riffa :) said...

boleh join lg ke?
;p

Arif Azmi said...

Mcm tak leh je.. :P