Sunday, May 8, 2011

Baruku kenal letih menjadi blogger

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.

Baruku kenal erti letih. T.T. Segmen Review Blog Bebelan Saja mendapat sambutan alhamdulillah. :). Tetapi untuk me-review mereka bukanlah satu cabaran mudah. Tetapi aku masih bersemangat untuk meneruskan segmen ini! :). Menyeronokkan juga kerana dapat mengenali pembaca blog ini dengan lebih rapat! :D.

Pada mulanya aku cuma terbayang hanya 20 orang akan menyertai. Itupun paling banyak. Tetapi alhamdulillah. Ada dalam 34 setakat ini. Aku sempat review 11 sahaja sekarang. :). Nanti aku sambung lagilah. Letih sekarang.

Ouh. Aku tengok Thor 3D tadi. Best! ^^,. Esok Fast and Furious 5 pulak! Yeay!

Ni trailer Thor terhebat! ^^,



Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

12 comments:

MissNadh said...

ehh..jgn penat..minum la 100plus..kang tak sempat nak review blog saya plak..hihi

Arif Azmi said...

MissNadh: HAHA.. InsyaAllah.. Akan saya habiskan semua review itu! ^^,.. Tunggu masa jela kan?

peachippo gediks said...

tulaa bukan senang nak jadi senang !
nway keep it up !

Dududu said...

GO arif GO !
penAt cntinue esok !:D

Arif Azmi said...

Peachippo: tula.. :).. Thanks!

Arif Azmi said...

Dududu: thanks!! :D.. Tula.. Nak tido da.. HAHA

Mustab said...

wey. nnt lepas cite fast five dah habis ade lagu rap. ko lek lek lu smpai lagu rap tuh habis. ade sikit lagi part die rupenye.

Arif Azmi said...

Wah! Yeke? Segan la pulak nak tunggu2 ni.. HAHA.. Okay.. Thanks Sebab bagitau.. ^^,

Cik Jari Tembam said...

Fast Furious, 5 star! pergi tgk 3D, tak rugi :D

Arif Azmi said...

Ye eh? Worait! Semakin bersemangat!!

Cik Cempaka said...

itulah, tak sabar tunggu blog saya di review..

Arif Azmi said...

Cik Cempaka: Hehe.. Sorry lambat.. :).. Banyak kena buat.. kih2.. Nanty saya review..