Saturday, May 14, 2011

Bila blogspot buat hal.

Aku dah mula jadi kurang semangat nak siapkan review ni. Jangan salah faham. Aku akan siapkan juga. Tetapi disebabkan ada beberapa orang yang telah mengambil bahagian hilang dari comment serta post Segmen Review Bebelan Saja. Aku dah mula sakit hati. Bukan satu je comment. Ada berpuluh juga hilang dan aku tak dapat nak detect semua. Maaf kalau ada yang join tapi aku tak list. Aku mohon korang comment balik url. Minta maaf banyak-banyak ye? Bukan salah aku.

Review yang hilang hanya satu. Review blog Genkcorner. Maaf ye Genk? Saya tak tahu apa jadi kepada post itu. :(. Tapi yang paling banyak hilang adalah comment. Bukan di satu post saja. Di banyak post juga.

Mungkin malam ini aku teruskan review walaupun hati merasa berat kerana blogspot ini yang menyusahkan pelbagai pihak.

Sekarang aku rasa macam situasi gambar di bawah





4 comments:

Aqila Safuan said...

bersabarlah ....
aku bersimpati ..

isk isk isk

Arif Azmi said...

sob3... thanks.. :/

miss.Addin said...

saya suka cerita tu >> one litre of tears right ?

Arif Azmi said...

Yup2.. ^^,.. 1 Litre of tears..