Thursday, May 12, 2011

Entri Pendek

Apa? Ingat Izyan Masri je boleh buat title macamtu? :P. *Melawak

Entry ni pendek sebab nak cakap minta maaf kepada orang yang menyertai Review Blog Bebelan Saja tetapi belum di-review. Untuk pergetahuan korang. Penyertaan masih dibuka. Aku lambat review sebab nak tengok blog orang bukan sekejap tau. Aku tahu setengah orang review cepat tapi aku tak. Sekurang-kurangnya setengah jam aku guna nak review satu blog. Percuma pulak tu. Taknak join lagi? HAHA. Tengok sendiri la blog mana aku dah review. List kat sini. Takkan tak berminat lagi?

Okay. Thanks sebab baca. *Kan dah cakap pendek

No comments: