Sunday, May 22, 2011

Nak update.. Tapi..

Tapi letih.. HAHA.. Sebagai ganti.. Nah gambar!


Puas? Wakaka.. Sorry tak review satu blog pon semalam.. Malam sebelum tu satu je aku review kan? Well. Untuk memastikan aku review blog korang secara sukarela dan untuk aku bagi korang komen yang memberangsangkan, aku kena pastikan mood aku baik dan benda aku buat tu secara ikhlas. So aku perlu lakukan semasa aku senang lenang. Dan pada masa ini, aku agak sibuk, jadi minta maaf ye? Yang sedang tunggu-tunggu? Ada juga beberapa orang bertanya tentang bila giliran mereka pula di-review. Saya mahu katakan, maaf ye? Tak lama lagi. InsyaAllah.

P/S: Apa kata korang tentang gambar superman tu? HAHA

6 comments:

kjaharun said...

hahahahahah....
cm ne you edit?? gune photoshop ke??
i pun ade gak assignment cm ni..
btw, nice job ^_^

Aqila Safuan said...

hahaha. lepas ni aku sarankan, ambik yg tempaton jooo.

cicak man kaaa.hahahaha

Arif Azmi said...

@kjaharun: edit? guna paint je.. kih3.. wah.. assignment buat cmtu? perghh.. mesti best.. ^^,.. thanks.. tp takdela cntik pon.. sebab hujung2 tu nampak edit.. wakakak..

Arif Azmi said...

@Aqilah Safuan: HAHA.. haah kan? cicakman! Yehaaa... XD

miss.Addin said...

hensem la superman tu :p HAHA

Arif Azmi said...

@miss.Addin: HAHA.. perli ye? Wakaka..