Monday, May 9, 2011

Review Blog: Yanfie's Cottage

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog kedua belas yang telah di-review!

Bukak je blog ni tadi, wah.. ^^,.. Cantiknye header. Nak copy? :P. Opss right click disabled. Takpe, ada cara lain untuk dapatkan. ^^,. Jangan marah ye pemilik blog ini.

Tema blog ini warna pink! Cantik! ^^,.. Kalau korang bukak, korang akan perasan blog ni sangatlah teratur. Kemas ouh! Best2! Bila tengok cursor, pergh! Custom made agaknya. Tapi takpela. Tuan blog ni cantik la. Ambil gambar tempek mana pun cun. Kalau pemilik blog Bebelan Saja. HAH. Tak jadi la. :P

Sepanjang di blog ini, terasa seperti senang saja nak baca post-post.

Nak komen tu.. Satu hal la.. :P. Bila buka main blog, kalau nak comment, kena buka page baru. Seperti nasihat saya kepada blogger lain yang pernah di-review, saya rasa pop-out adalah cara untuk ruangan comment yang terbaik.

Selain tu saya rasa banyak benda dalam blog ini dah okay. :). Maybe widget masa yang kat belah kanan tu boleh diturunkan ke bawah sikit, tetapi itu saya la. Mungkin ia menggambarkan awak seorang yang cukup mementingkan masa. Jadi buatlah apa kamu rasa terbaik.

Jom ramai-ramai terjah blog Yanfie's Cottage!

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.


2 comments:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Wahhh....x sangka akan ada entry khas utk Yanfie's Cottage!!!
Sangat teruja okeii...tqvm En.Arif!!!
Baru je pagi tadi tukar header, custom made sdiri, suka suki je nak tukar anytime...

Tengs di atas komen En.Arif, teramatlah dihargai, c0z Yanfie bukan blogger tegar, just utk suka², jarang mendapat ape2 komen...

Rajin2lah singgah yer ^_____^

Arif Azmi said...

^^,.. Takdehal la.. InsyaAllah saya singgah.. Mestila singgah.. :D