Saturday, May 14, 2011

Segmen Review: Addin.chaos

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog kedua puluh lima yang di-review!

Blog ini dimiliki miss.Addin. :). Jom teruskan dengan review.

Bila korang bukak je blog miss addin ni, korang akan nampak header yang cun tu. :). Ada dua orang duduk kat buaian. Fuh. Romantik kan? ;P. Tapi kenapa tak center kan? Cadangan jela. Centerkan okay?

Bila berbicara tentang postnya. Saya rasa tiada masalah. Senang saja dibaca. :). Dengan adanya background putih untuk bukan sahaja post tetapi juga keseluruhan blog, warna hitam mudah menonjol. Tetapi, sejujurnya saya rasa dengan kewujudan putih sebagai background, blog anda kelihatan kosong. Cadangan saya adalah untuk anda mencari background yang mempunyai tema atau warna yang akan membuat blog anda seperti tidak begitu kosong dari segi dekorasi blog.

Widget pula. Hmmm. Follower jauh di bawah juga. Cadangan saya untuk widgets adalah untuk mengutamakan widgets follower, archive dan shoutbox di atas. Kerana ianya memudahkan pengunjung blog anda untuk follow, meninggalkan link, dan juga membaca post-post lama anda. :)

Ruangan comment? Anda menggunakan teknik terbaik bagi saya. Pop-out dan comment moderation. :D Selain itu blog anda cantik juga. :) Jadi yang lain? Mari kita terjah blog Addin.chaos!

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.