Sunday, May 15, 2011

Segmen Review: Aieda at Belog Spot ™

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.

Ini blog kedua puluh tujuh di-review!

Blog ini dimiliki oleh Sis Aieda. Sebenarnya saya lagi tua. :P. Tapi dah nama dia di blogspot Sis Aieda. HAHA

Okay, sesi review bermula! Bila masuk blog ini. Tengok la header. Ya Allah. Comelnya! ^^,. Paling seronok bila baca headline dia, "Apa pandang2? Kalau suka, cakap suka!". Wah, memang suka pon! :D. Background pun pink-pink bercorak strawberry dan macam-macam. Tak terkata la cantik blog ini.

"Wah Arif, puji melampau nih?". Wakaka. Ini dari pemerhatian okay. :P

Post di blog ini senang dibaca kerana background post berwarna putih. :). Jadi tiada masalah di situ. Kita boleh membaca tanpa berasa sukar.

Widget pula. Sis Aieda menggunakan scroll down untuk sesetengah widgetnya. Sangat bagus. Tetapi kadang kala menyukarkan mereka yang tidak berapa arif tentang scroll down ini. Archive ada. Shoutbox ada. Followers pon ada. Tetapi jika saudari Sis Aieda membaca review-review saya sebelum ini, anda akan tahu saya mementingkan Followers, Shoutbox dan Archive. Perkara yang sama saya ingin ketengahkan di sini.

Bila ingin comment, ada pop-out dan comment moderation. Bagus. Sangat bagus. ^^,

Itu saja rasanya. Mari kita terjah blog Aieda at Belog Spot ™

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

2 comments:

ღ Sis Aieda ღ said...

terima kaseh :)

aieda akan cube perbaiki lagii ape yang kurang...

Arif Azmi said...

No problem.. :)

Baiklah!