Monday, May 23, 2011

Segmen Review: aku Budak Keratong


Ini blog ketiga puluh empat di-review!

Blog ini dimiliki todt.. :)

Hah. Lihat headernya. Mesti korang tahu empunya blog ini jenis ceria kan? Kartun banyak je kan? Kih3. Bermaksud pemilik blog ini seorang yang ceria!

"Suka hati je kau", kata pemilik blog aku Budak Keratong.

Wakaka. Melawak je. Header anda kelihatan penuh dengan banyak benda. Semua perkara yang anda suka mungkin? :)

Kita teruskan. Background anda mengikut template yang anda install bukan? Cantik la. Ada lebah, butterfly dan juga dragonfly. :)

Masa nak ambil header anda saya terperasan anda menggunakan right click disabled. Nak cakap camne eh? Kalau tujuan nak jaga copyright. Well. Nampak header di atas? Dapat jugak saya culik kan? Kih3. Saya ada post tentang ini. Baca di sini.

Tentang widgets. Followers dan archive sepatutnya di letakkan diatas. Maksud saya di bahagian atas sedikit. :). Sebab mudah nanti orang follow dan baca post lama. Shoutbox pula tiada di sini. Hmmm. Susah pengunjung memberikan link blog mereka. Tetapi jika tiada shoutbox. Ini menggalakkan pengunjung memberi comment. :)

Tentang ruangan comment. Pop-out. Bagus. :). Saya cadangkan comment moderation. Mudah anda tahu jika ada comment baru. Itu saja dari saya. ^^,

Jom terjah blog ada Budak Keratong!

2 comments:

todt.. said...

terima kasih daun keladi.. ;)

Arif Azmi said...

@todt: sama-sama.. :)