Sunday, May 8, 2011

Segmen Review: Anyss Syuhada

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog ketujuh di-review! Blog ini dimiliki anyss.

Kita mulakan segmen review. :). Bila masuk blog ni akan korang nampak header kat atas. Simple kan? Ceritera si anis. Gambar dia kat background tapi dengan gaya lain sikit. ;)

Sebenarnya saya tak tahu jika connection saya slow atau blog anda lambat loading. Tetapi untuk ke blog anda memakan masa jugaklah. Jika ini masalah template. Sila check. Tetapi semasa saya hendak scroll down. Tak habis scroll tu. Selalu extend bawah je. Padahal kosong. Cuba check?

Tentang pilihan warna untuk blog. Saya rasa okay. Cuma widget di sebelah kiri tak beberapa nampak kerana template mengganggu. Widget yang dimaksudkan adalah blog list. Background biru. Cantik je. ^^,

Masa untuk pendapat ye? :). Jika orang ingin comment. Pilihan pop-out memang baik. Tetapi word verification tu agak mengganggu. Jika anda buat agar tiada spam. Saya syorkan comment moderation. Buanglah word verification tu. Sebab menyukarkan orang untuk comment. Widget tu nampak kosong. Cuba buat format sidebar satu side saja. Nampak kemas sikit. 

Itu saja kot. :). Jom terjah blog Anyss!

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

2 comments:

anysspunyeblog said...

terima kaseh arif azmi sebab review blog saye.. :)

Arif Azmi said...

no problem.. ^^,