Monday, May 16, 2011

Segmen Review: Bila Hati Izzaty Hedry Berbicara

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog ketiga puluh dua di-review!

Blog ini dimiliki Izzaty Hedry.

Sebenarnya perasaan takut menyelubung apabila mesej ini muncul.


Tapi takpela. Demi mendapatkan keadilan. Saya teruskan. Chewah.

Tema blog ini pink dan hearts. Cun la jugak. :). Nak comment pun susah sebab dah cantik. HAHA. Cuma masalah tadi la. Warning tu. Sebenarnya kenapa jadi begitu? Mesti ada orang tak jadi singgah sebab warning tu kan? Saya cadangkan cuba selesaikan masalah itu. Tapi mesti anda cari tapi tak jumpa penyelesaian bukan? Baru je baca post baru anda ni. Mungkin masalah pada template. Tapi saya cadangkan awak buang energy saving mode awak. Rasa-rasa hilang lepas awak buang. :). Ni lepas saya check code blog awak la.

Header anda sudah cantik. Tapi jika saya tidak silap. Anda mempunyai header lain bukan? :). Cantik juga. Pandai anda buat header ya? Buatkan untuk saya? Wakaka. Post senang dibaca. :). Bagus. Bagus.

Tentang widget. Followers ke mana? Nak rahsiakan eh? Wakaka. :P. Shoutbox ada. Cuma archive je. Saya rasa ini semua pilihan awak dan ada sebab kan? :). Nak kata awak tak tahu customize tu memang menipu lah kan? Awak seperti sangat berkemampuan. Comment moderation? Saya cadangkan awak guna. :)

Itu saja. Jom terjah blog Bila Izzaty Hedry Berbicara!

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

4 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

thnx! .. sbb dh selesaikn mslah zaty...btol malware ada kt energy saving mode..:)..suka2 dh ilang malware 2..^.^. hehe.. btol 2..;p..2 header terbaru ..:D..follower kt shoutbox n kt ats 2 jer.. ngeh2.. thnx ye.. t zaty try buat g ok blek..;)

Arif Azmi said...

Hah.. no prob.. :).. btw.. tak paksa tau.. hehe..

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Kenapa keluar malware tu erk?
Yana punya belog pun tiba2 jadi macam tu lepas kes blogspot jadi mereng dalam 2,3 hari lepas...

Boleh tlg x??? Huhuhuhu...

Arif Azmi said...

Boleh2.. :).. Jap2..