Monday, May 9, 2011

Segmen Review: Coret-Coret Si Gadis

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.



Ini blog keempat belas di-review!

Blog ini dimilik MissNadh. :). Mari kita teruskan dengan review. ^^,

Masuk-masuk blog ni nampak header MissNadh. Pink + purple. Itu tema blog ni. Banyak lagi purple la. ^^,. Header simple je. Okay la. Tapi cadangan saya buat yang lagi menyerlah okay? Jangan marah. Pendapat je.

Post-post di blog anda mempunyai background warna pink dan tulisan warna hitam. Senang juga untuk dibaca. ^^,. Tapikan, background blog dan header macam tak ngam je. Maaf kalau macam terkasar bahasa. Ini pendapat je. Jangan marah ye?

Widget followers kat atas. Bagus! Shoutbox pon atas-atas jugak. ^^,. Tapi archive kat bawah. Kalau boleh, kita pentingkan benda-benda ni la okay? Pendapat je. Comment pop-out? Yes. Saya suka. ^^,

Owh. Sorry kalau tegur writing. Kat header tu tulis suppouse, sepatutnya supposed.

Selain tu okay kot. Cuma saya cadangkan comment guna moderation. Senang nak tau kalau ada orang comment.

Jom terjah blog Coret-Coret Si Gadis!

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.


4 comments:

MissNadh said...

tehee..thankz..owh,tak perasan betul salah ejaan tu..isk..ok2,akan diguna pakai yg mane perlu..no heart feeling la..hhehe

thankz !

Arif Azmi said...

okay then.. great.. ^^,.. no problem..

Nieda said...

Tq Arif singgah blog CB dan tinggal jejak.

Akak kunjung balik ni.

Arif Azmi said...

thnks sebab kuncung balik.. ^^,