Wednesday, May 11, 2011

Segmen Review: ..Di Alam Maya..

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog kesembilan belas yang di-review!

Blog ini dimiliki Merle. :). Seorang bakal guru! Pergh.. Cikgu tu.. InsyaAllah. ^^,

Blog ini, bila masuk. Korang akan sedar, tiada header. :). Takpe. Blog pon nampak cam basic tau. Kosong je. Biru + putih temanya. :D. Cadangan je tau. Letak la header. ^^,. Buat ke. Mintak tolong orang buatkan ke. Sebab header ni macam menunjukkan kelainan blog kita. :). Cadangan je.

Okay. Tentang post. Senang dibaca. Good. Widget follower pon di atas, Archive pon. So mudah nak follow and baca post lama. Tapi, satu je takde. Shoutbox. Sebenarnya, shoutbox takde pon takpe, cuma menyenangkan orang tinggalkan link je. Kalau shoutbox takde, orang kalau nak tinggalkan jejak kena comment. :D

Sebenarnya blog ni basic. Jadi nak comment pun tak banyak la. Sebab simple and kemas. Kalau boleh, dan ini cadangan je okay? Cuba customize sikit blog anda. ^^,. Bagi ada kelainan. Bagi orang bukak and orang cakap, ini lain dari biasa. Sebab saya tahu, kita semua ada kelainan dengan orang lain bukan?

Jom ramai-ramai terjah blog Di Alam Maya!

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

4 comments:

aleen aiden said...

blog ke 19?woah!rajinnya kamoo review blog.hee

Arif Azmi said...

HAHA,, nama pon segmen kan? :P

MerLe said...

hehe.. terima kasih.. sedang mencari header.. sy akn cuba tambah apa yg kurang.. pape pun.. thanks =)

Arif Azmi said...

no problem.. ^^,.. Nanti saya tgk ye? :D You're welcome..