Thursday, May 26, 2011

Segmen Review: Diari, Journal, & Blog


Ini blog kelima puluh satu di-review!

Blog ini dimiliki KK. :D

Lihat header blognya. Fuh. Gambar perempuan termenung. ^^,. Mesti nak ketengahkan pemilik blog ini yang gemar berfikir tentang masa depan dan tentang hidupnya. Tetapi sedikit comment. Header anda tak berapa ada boom. :). Kalau anda faham apa saya mahu katakan. :). Sorry kalau macam kasar ye?

Dari header dan background saya nak mengagak warna kegemaran anda adalah warna ungu. :D. Kalau salah. Maaf ye? Tapi sebenarnya cantik la jugak. Background post warna hitam. :). Warna post purple. Mudah dilihat juga.

Widget pula. Semuanya baik sahaja. Cuma ketiadaan archive sahaja. Mungkin anda sengaja tidak meletakkan archive. :). Ikutlah. Hehe.

Ruangan komen pula. Bagus. Pop-out. Cuma, saya cadangkan comment moderation. Senang anda tahu jika ada comment baru di blog anda. Cadangan je tau.

Saya rasa itu saja. Jom terjah blog Diari, Journal, & Blog!

2 comments:

aque said...

haeder baru?? wah....

Arif Azmi said...

@aque: ya.. header baru.. ^^,