Thursday, May 19, 2011

Segmen Review: Kesah Syue Syada


Ini blog ketiga puluh lapan di-review!

Blog ini dimiliki Syue Syada. :)

Comel betul pemilik blog ni punya header kan? ^^,. Peluk bear gitu. Hehe. Tema blog ini pun pink. Kalau korang g tengok nanti, memang pink-pink gitu. :D. Tapi tak mengapa, pemilik blog ni asingkan background post dan background blog. Jadi masih senang dibaca.

Blog ini mempunyai semua widget yang wajib iaitu widget follower, widget shoutbox dan widget archive. Cuma archive sahaja diletakkan di bahagian yang agak bawah. Ramai juga pengikut blog ini. :)

Kita teruskan dengan bahagian comment blog anda. :). Pemilik blog ini menggunakan pop-out dan comment moderation. Itulah bagi saya pilihan bijak.

Saya nak bagi cadangan pun susah, kerana blog ini kelihatan baik sahaja. :).

Jadi saya rasa itu sahaja. Jom terjah blog Kesah Syue Syada!

4 comments:

~syue~ said...

terima kaseh ! :D

pink itu jiwa syada hehehe

Arif Azmi said...

takdehal.. :).. hehe.. serlahkan dirimu! :D

.m y z. said...

jom terjah!

Arif Azmi said...

terjah2! :D