Thursday, May 26, 2011

Segmen Review: !✿♛LIL' QUEEN'S STORY♛✿!


Ini blog kelima puluh dua di-review!

Blog ini dimiliki Cik Purple. :)

Saya rasa post anda tentang segmen ini hilang. :). Sebab saya tak jumpa. HAHA. Rasa-rasa sebab haritu blogger buat hal agaknya. Tapi tak mengapa. Kita teruskan dengan review. ^^,

Tentang header. Sebenarnya tiada header bukan? Hehe. Sebenarnya saya lebih gemar jika ada header berbentuk image atau jika anda pandai bermain flash, header flash. Tapi kalau memang anda lebih suka header sebegitu. Tak mengapa. Ini cadangan saja. Harap tak marah ye? ^^,

Background warna pink berbunga-bunga. Wah. Cantik la. :D. Mungkin ini sebab anda susah untuk membuat header. Kerana background anda susah untuk dipadankan dengan mana-mana header. Mungkin. Mungkin. Ini andaian saja. Post anda mudah dibaca. Kerana background post warna putih.

Berkaitan widget. Hmmm. Saya selalu cadangkan untuk mementingkan followers, shoutbox, dan archive. Followers anda diletakkan di bahagian di bawah juga. Tujuan meletakkannya di atas adalah untuk memudahkan pengunjung follow blog anda. Archive pun diletakkan di bawah juga. Shoutbox ada. Bagus. ^^,

Ruangan komen. Pop-out. Comment moderation. Dua-dua digunakan. Bagi saya itulah yang terbaik.

Itu saja rasanya. Jom terjah !✿♛LIL' QUEEN'S STORY♛✿!

8 comments:

genkconer said...

wah partner sya sudah di review hehehe...

blog genk tak mo di review balik ker? heheheh...

jom join segmen kat blog genk ^_^

Cik Purple said...

hahaha~~lucunya!! tak btuah la nsb sy kan..:p sbab bru jer td sy tukar bckground tuh.. sy wat blk templete n suma..haha~~ x sgka awk nak review ari ne..:) btw, tenx sbab sudi review.. kalau2 blog sy dah btul2 siap, awk sudi tak nk review lg skli??:p haha~~btw, tenx so much;)

Arif Azmi said...

@genkcorner: HAHA.. review balik? Nanti la.. :).. Bila buat segmen baru.. Tgh fikir nak buat ke tak nih.. HAHA.. InsyaAllah saya join.. :)

Cik Purple said...

join sy jugak..:)
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/05/cik-purple-nak-cari-bloglist-lagi.html

Arif Azmi said...

@Cik Purple: Alaa.. T.T.. HAHA.. Saya ikut urutan.. Wakaka.. Baiklah.. Camne eh.. Camni.. Nanti kalau saya buat review lain.. :).. Masuk la.. ^^,

genkconer said...

ok nnti da segmen baru roger2 genk ya..hehehe nnti genk join..

jom ar join segmen kat blog genk juga ^_^

Arif Azmi said...

@genkcorner: HAHA.. okay2.. :D.. segmen genk? jap eyh.. macam kena banyak fikir je.. :P.. maybe esok saya join kot.. kena fikir2 dulu jawapan.. tp insyaAllah kalau takde halangan saya join.. ^^,

genkconer said...

ok...fikir la..jawapan apa yg patut di letakkan hahaha..