Wednesday, May 25, 2011

Segmen Review: Ly_Tulip's Zone


Ini blog kelima puluh satu di-review!

Blog ini dimiliki Ly Tulip. :)

Wah. Header ini kreatif! :D. Warna warni tuh. :). Tapi ini sekadar cadangan. Apa kata bagi font yang lebih menarik? Cadangan je. Sebab dah cantik. Tapi rasa-rasa boleh cantikkan lagi.

Background blog anda pula sangat cantik. :). Berwarna warni. Tapi tengok lama-lama sakit juga mata. :P. Melawak je. Tapi sejujurnya mungkin anda perlu fikir kembali tentang background anda. :). Warnanya agak power. Hehe. Berkaitan post. Rasanya tiada masalah. Senang dan mudah dibaca kerana background post anda warna putih. ^^,.

Widget pula. Selalunya saya pentingkan tiga perkara ni. :). Followers, archive, dan shoutbox. Followers anda di atas. Bagus. Archive pula di bawah sikit. Tapi takpe. Janji ada. :D. Shoutbox pula takde. Nak galakkan orang komen eh? Okay la tuh. Tapi shoutbox menyenangkan pengunjung meninggalkan link.

Dari segi ruangan comment. Itulah yang terbaik. Bagi saya la.

Maaf ye kalau banyak sangat komen? Blog saya pun banyak kelemahan. Tapi kita sama-sama cuba perbaiki ya?

Jom terjah blog Ly_Tulip's Zone!

2 comments:

Ly_Tulip said...

owh..yg pasal shoutbox tu, sy da buang da.. sebab macam xbesh je letak...kalo xda kan dorang nak tanak kne komen la..tu pon kalo nak di terjah balek..hihihi..

btw, thanks ea sudi review..memang prasaan kalo tgok lame2 bley saket mata..:p

sebab kaler die striking sgt kn???memang igt nak tuka background tu pon... tp, xjmpe yang kaler lite2 lg..

Arif Azmi said...

Shoutbox tu nak senang bagi link.. Tu je.. :).. Tapi bagus gak takde.. Orang komen bnyk sikit.. Hehe..

No prob.. Hehe.. Haah..

Nanti jumpa la.. ^^,..