Saturday, May 28, 2011

Segmen Review: M Y Z . Z I E M A


Ini blog kelima puluh enam di-review.

Blog ini dimiliki .m y z. :)

Kita mulakan dengan header blog ini. Mak ai. Header ni buat saya malu dengan header sendiri tau. -.-". Sangat comel. Tak terkata kecomelan header anda. Jadi saya mahu kata apa lagi? Terbaiklah header anda. Meskipun simple. Tetapi cukup mempesonakan.

Teruskan dengan tema blog ini. Purple. Wah. Memang masuk semuanya. Sangat cantik bila dilihat. Kesemuanya seperti perfect. Kemas. Saya tak dapat memberikan komen untuk memperbaiki tema anda.

Dari segi widget. Wah. Semuanya sememangnya dalam susunan yang ideal. Followers, Chatbox, dan juga archive. Dari segi widget lain. Sangat tersusun. Saya lihat blog anda langsung tidak serabut.

Terakhir sekali ruangan komen. Pop-out. Comment moderation. Tak tahulah saya nak kata apa. Memang bagus sangat blog ini. Saya ucapkan tahniah kerana memiliki blog yang sangat menarik ini. :)

Jom ramai-ramai terjah blog M Y Z . Z I E M A!

5 comments:

waN Mohd Salim said...

salam .. pe khabar bro ?????

Arif Azmi said...

@waN Mohd Salim: Waalaikummusalam. Khabar baik je.. :)..

.m y z. said...

wahhh nasib baik tak review smalam sebab saya private kan blog kejap. dalam proses upgrade. so pagi tadi baru bukak balik. hehe. btw THANK YOU SO MUCH!

.m y z. said...

header tu baru tukar magrib tadi. tengah takde idea nak buat header so just letak smentara je drpd tak letak :)

Arif Azmi said...

@.m y z.: no prob.. :D.. moga2 anda siap secepat mungkin.. hehe..