Sunday, May 8, 2011

Segmen Review: Mr. & Mrs AiDi JourNey

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog kesebelas di-review!

Wah. Itu ekspresiku semasa bukak blog ini. Sangatlah sweet! ^^, Yela, jarang aku lihat blog yang menggabungkan dua orang sebegini. Jangan fikir pelik. Diorang dah kahwin la. Sweet kan?

Okay, itu tentang header. Background pula. Nak kata apa eh? Saya pernah guna background ni untuk blog saya yang lagi satu. XD. Cadangan saya adalah untuk membuat background sendiri. Sebab background ni ada di template blogger bukan? Cantik! Cuma sudah beberapa kali saya melihat background ini digunakan. Pandangan je okay? Sebab saya tengok gambar-gambar yang anda post cantik! Background pun saya rasa takde masalah kot kalau nak buat sendiri kan? ^^,.. Pendapat je okay? Jangan marah. Tak tukar pon takpe.

Tulisan di blog warna putih dan background post warna putih. Tiada masalah dihadapi apabila dibaca. :)

Ke bahagian pendapat saya okay? Harap diterima dengan minda yang terbuka. Widget followers dan widget chatbox lebih molek diletakkan diatas bagi memudahkan pengunjung untuk follow dan meninggalkan link. Pendapat je. Rasa-rasa kalau kat bawah pun orang cari gak kan? :P. Tentang ruangan comment, seperti saya pernah kata, lebih baik buat comment moderation. :). Senang nak pantau bila ada orang comment.

Yang lain? Tunggu lagi? Jom terjah blog Mr. & Mrs AiDi Journey!


Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

3 comments:

LuN@_aiDi said...

salam...

tq2x review blog n bg komen yg memberangsangkan..hihii ^^

LuN@_aiDi said...

errr 1 lg, ekceli backgroud post sy kaler itam ler bkn putih..^^

Arif Azmi said...

wslm.. no problem.. ^^,.. Opss.. tersilap tulis.. sorry! nanty saya perbetulkan!