Monday, May 23, 2011

Segmen Review: ♥ N0thiNG LasTS F0rEVeR ♥


Ini blog keempat puluh empat di-review!

Blog ini dimiliki ♥ norlida ♥

Sebelum tu saya nak minta maaf kat Akak Norlida. :). Sebab lambat review. Huhu. Bukan pe kak. Letih gak nak review semua blog ni satu-satu. Kih3. Jadi nak buat setenang-tenang mungkin kena la buat secara perlahan. Harap akak tak marah. ^^,

Kita teruskan dengan review. Wah! Pinky betul blog ni! Nice! Sedap mata memandang. Sebab post background putih, tapi background blog corak dragonfly yang ada bunga-bunga kat sebelah warna pink. Simple tapi cukup menarik!

Semua kriteria yang saya gariskan untuk menyatakan bahawa sesebuah blog itu bagus semua dah ada di blognya. :). Mungkin sebab dia pun ada segmen review blog. :D. Fuh. Mantap la dia review! Patut blog cam terbaik je. ^^,

Blog ini menggunakan kod image appears when scrolled on. Saya rasa ini bagus cuma kadang-kadang bila scroll bawah and scroll atas, kemungkinan ini terjadi.



Widget followers, archive, dan juga shoutbox semuanya diletakkan di bahagian atas blog. Ini saya rasa adalah yang terbaik. Ruangan comment juga yang terbaik. Pop-out dan comment moderation. :D.

Ada contest rupanya pemilik blog ini. Jom ramai-ramai join. Masih terbuka! Tekan sini.

Jom terjah blog ini. Best tau! ♥ N0thiNG LasTS F0rEVeR ♥

4 comments:

linda a.k.a ibusumaiyah said...

ok...dah review gak...pinky nyer...nice...:)

Arif Azmi said...

@linda: nice kan? ^^,

♥ norlida ramli ♥ said...

hehe..arif, thanks tau.. suke nye =)

Arif Azmi said...

@norlida: no prob.. ^^,..