Friday, May 6, 2011

Segmen Review: Official Blog Intan Nurfuzie AKA Cik En

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini review blog kedua! Blog ni kalau masuk terus nampak header simple tapi cun dia. Background pulak warna warni. Sangat menarik! Bila tengok posts ada background putih. Sememangnya sesuai dan senang dibaca. Tak sakit mata langsung.

Ada beberapa tab di atas. Nampak kemas bila diletakkan di situ. Ada widget kat tepi jenis scroll down. Cantik dan menjimatkan ruang. Bijak di situ. ^^,

Shoutbox pula perlu ditekan baru keluar. Nice.

Jika buka blognya anda boleh comment dengan mudahnya apabila terbukanya post individual. Personally, I like pop-out. Tak perlu buka link baru bila buka dari main page. Tapi since ada read more kalau buka main page. I guess it's okay.

Jom terjah blog Cik En!

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

4 comments:

eintan nurfuzie said...

huhu..ceptnyer review...anyway thanks..
so masalh di comment jer la yek...k..akan diperbetulkan

Arif Azmi said...

Hehe.. Lagi cepat lagi bagus kan? :).. No prob.. Takde la masalah sangat.. Tapi to me lg best kalau pop-out je.. ^^,

eintan nurfuzie said...

huhu...dgh dipwebetulkan...thnks a lot

Arif Azmi said...

okay.. :D.. no problem..