Tuesday, May 10, 2011

Segmen Review: ~ThE sTaNzA oF LiFe~

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog ketujuh belas di-review!

Blog ini dimiliki Umi Atiqah. :)

Okay, masuk je blog ni, nampak la blog ni takde header.

Hmmm. Saya sarankan anda buat header. Sebab template kadang-kadang orang lain ada yang sama ngan kita jadi header la yang membezakan kita dan mereka. Ini pendapat je okay? Bukan paksaan. Tak wajib pon ada header. Cuma saya sarankan jela.

Follower, archive, dan shoutbox. Tiga benda saya cari selalu. Semua ada di bahagian atas, kecuali archive. Kalau tak buat pon saya rasa okay je. Takde masalah. Cuma orang nak navigate nanti susah la. Itu je. Btw, tulisan hitam di sidebar kanan tak dapat dilihat. Bila nak comment, pop-out. Bagus. :P

Lagu autoplay? Takde masalah. Sebab awak letak gadget tu di bahagian atas. Siap ada ditulis don't want to hear it click stop. :)

Overall. Okay la. :)

Jom ramai-ramai terjah blog ~ThE sTaNzA oF LiFe~

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

2 comments:

uMi_atiQaH said...

hehe..trima kaseh review..tp banner tu sush ckit kot nk ltk sbb ats2 sbb2 trtentu..hehe..try ltk tp x jdi..

Arif Azmi said...

Eh? masalah? hehe.. mesti template buat hal.. ^^,.. Anyway.. no problem..