Tuesday, May 10, 2011

Segmen Review: .::CORETAN♥HATI::.

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog keenam belas di-review!

Blog ini dimiliki Miss Frog. Kalau tak silap la. :P. Jangan marah ye kalau salah. Sebab tengok url blog and gambar katak. Kikiki.

Masa bukak blog ni, mula-mula nampak background lain, kehijauan sikit. Lepastu tukar jadi background biru purple pink. HAHA. Kelakar kan? Macamana tuan punya blog boleh buat macamtu? Entahlah. ^^,.

Shoutbox kat atas, follower kat atas, cuma archive je bawah sikit.  Blog ni guna code load bila scroll down. Takda la slow sangat kan nak load? Bijak.

Okay, tulisan pulak. Tulisan post biru, background pulak putih. Ini sekadar pendapat. Nampak macam warna biru tu pudar la. Sebab warna putih tu macam menyerap warna biru tu. Mungkin sebab warna baby blue kot. Boleh baca, cuma macam pudar jela.

Lagi satu pendapat, ataskan archive tu. Tak perlu atas sekali, cuma atas sikit je. :).

Selain tu okay la blog ni. Best jugak.

Jom terjah blog .::CORETAN♥HATI::.

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

2 comments:

miss frog said...

haha..adehhhhh....miss frog punya lah to...pandai an dia wat mejik....keke
anywy..tenkiu so much...

Arif Azmi said...

HAHA.. betul2.. :P.. no problem! ^^,