Tuesday, May 10, 2011

Segmen Review: Qesah Qaseh

Segmen Review Blog Bebelan Saja masih lagi dibuka. Ingin menyertai? Tekan sini.


Ini blog kelima belas di-review!

Blog ini dimiliki Miss Qaseh Saifuddin. ^^,

Okay. Benda pertama korang akan perasan masa masuk blog ni, adalah yang temanya pink dan Hello Kitty. HAHA. Cantik kan? Sesuailah bagi seorang perempuan. Cursor korang nanti ada bubble warna pink. ^^,

Dari segi penampilan, memang cun la blog ni. ^^,. Taktau nak komen apa dari segi penampilan. Cantik dah! Archive, follower widget, dan shoubox semua kat atas-atas. So senang pembaca nak tinggalkan link, baca post lama dan follow. Comment pun pop-out, jadi menyenangkan la. Cuma saya cadangkan moderation, yelah nak tau siapa comment kan? ;)

Opss, lupa nak cakap, ada lagu kan? :P. Ehem. Ini pendapat je, tapi setahu saya, pembaca akan lebih senang jika gadget lagu tu kat atas sebab senang nak tekan pause. Biasalah kan? Bukan semua orang nak dengar lagu kita. Tapi pendapat je okay? Tak paksa tukar.

Okay, itu aje. Jom terjah blog Qesah Qaseh!

Nak join Segmen Review Blog Bebelan Saja? Tekan SINI.

2 comments:

MISS QASEH SAIFUDIN said...

terimaqaseh dgn pendapat tu..saya tukar utk keselesaan readers..=)

Arif Azmi said...

Sama-sama.. ^^,.. Okay.. btw.. saya tak paksa tau.. :P