Tuesday, May 17, 2011

Sibuk Memanjang

Nak tahu apa aku buat selama ni? HAHA. Tengok kat atas. Aku mengambil bahagian dalam berdepan dengan soalan bertubi-tubi dengan bakal pelajar Asasi Undang-Undang di UiTM.

Kelakar jugak mereka ini. Soalan macam-macam dikeluarkan seperti,


Hadoi.

Pastu wajib ada senior yang mengertak junior sebegini,


Tapi tipulah aku sentiasa di sini. Sebab harini sepatutnya aku daftar group untuk next sem. Tapi tak keluar-keluar jugak cakap boleh. Yang keluar hanya ini.

Adoi. Pendaftaran masa buka takda group dalam. Sekarang cakap tutup. Dah dulu buka pun tak boleh masuk. Ada orang cakap jadual dah tulis hari ni. Tapi. Dahla. Entah. Serabut kepala fikir. Tambah dengan ura-ura UiTM akan mendapat 800 junior baru. Lagi pening kepala. Yela. UiTM Kuantan tu 'besar sangat' kalau korang nak tahu. Tak percaya pergi la tengok.

PS: Kepada yang menunggu blog anda di-review. Mohon maaf. Harini letih sikit. Harap bersabar ye? :)

12 comments:

cucu umie said...

biaselah melayan kadang2 best juga..kuikui

Arif Azmi said...

HAHA.. kan? ^^,

nfdeeda_zubir said...

dengar cerita kat palang, 3 orang 1 bilik ?
letak tilam depan toilet kee..(-_-")

Arif Azmi said...

HAHA.. agaknya la.. T.T

Rozuan Ismail said...

confident je.believe yourself.don't influence by others

MerLe said...

junior baru dah nak msuk.. sy terima junior baru sem depan.. mkin ramai la budak pelatih maktab kat lipis ni..

Mustab said...

wey. 800 kt kuantan sahaja ke campur ngan kedah kali?

Arif Azmi said...

Rozuan: HAHA.. baik bos.. ;)

Arif Azmi said...

MerLe: Wah.. terima je? Kami tak.. Wakakaka.. Kidding.. :P

Arif Azmi said...

Mustab: Ntah.. tapi mcm gila kan 800 Kuantan je? HAHA

maIra said...

hahaha..normal la tu..my sis pun dlu ore law like u..tpi kt kedah da..akrg da kt shah alam..smbg legak studies..gudluck ..

Arif Azmi said...

malra: ye eh? :).. best ouh law.. wakakak.. XD