Wednesday, June 1, 2011

Segmen Review: :: best moments in my life ::


Ini blog keenam puluh dua di-review!

Blog ini dimiliki oleh holaulala. :D

Kita mulakan seperti biasa, di header. :). Wah. Tulisan 3D effect. Simple tapi cantik. Cukup memberikan tanggapan bagus kepada pengunjung. Siap png lagi. :D

Tentang tema blog ini, warna pink. Sangat kemas. Saya lihat begitulah. :). Entah. Mahu katakan apa lagi? Sudah comel temanya. HAHA

Widgets. Followers diletakkan di bahagian bawah juga. Seboleh-bolehnya kita letak di-atas. Senang orang mahu follow. :). Archive dapat dilihat. Saya mencari Shoutbox. Tiada? Jika anda ingin orang comment. Mungkin cara baik untuk tidak mempunyai shoutbox. Tetapi dari segi orang meninggalkan link, senang lagi di shoutbox.

Ruangan komen? Pop-out dan juga comment moderation. Gabungan itu saya rasakan adalah yang terbaik bagi mana-mana blog. :D

Okay. Itu saja. Jom terjah blog http://holaulala.blogspot.com!

2 comments:

holaulala said...

hee~ THANX:) act, shoutbox tu ade..Tersorok. just klik je kt tepi tu.Kne buat balik, aritu dah ok, ni problem pulak. huhu.. pasal follower, sye ade bace satu blog ni, dia cakap, kalau widget follower ltak atas, loading jadi lembab ala-ala siput sedut. huhu~

Arif Azmi said...

holaulala: no prob.. :).. owh.. ada.. sorry tak nmpk... ^^,.. kalau ikutkan loading blog.. dia load dari atas ke bawah.. so betul la jugak.. cuma kalau bawah sangat orang tak nampak.. tu je.. :)